Mag ik mij voorstellen?    

  

Mijn naam is  Anneke Wijnhold, ik ben uw gastvrouw in ****Haus MOSEL-OASE te Cochem aan de Moezel.

Geboren ben ik in het Drentse Klazienaveen en opgegroeid in Groningen en Stadskanaal. Na een paar decennia in Bremen (Duitsland) te hebben gewoond, ging ik in 2006 terug naar Nederland en heb daar nog een tijdlang in Waalwijk gewoond. Maar ik had toch het doel weer naar Duitsland terug te gaan. 

Na een tijdje te hebben rondgekeken in Duitsland, besloot ik om in het prachtige Cochem te gaan wonen. Daar woon ik nu sinds december 2010 en geniet er elke dag opnieuw van de schitterende, romantische omgeving.

In de zomermaanden werk ik aan de balie van het Cochemer VVV-kantoor (Touristikinformation Ferienland Cochem).

Omdat ik zelf af en toe vakantiehuizen huurde, wist ik wat ik mijn gasten niet wilde aanbieden. Geen doorgezakte banken en bedden, geen bij elkaar geraapt servies etc., geen WC of een douche waar je amper in kunt, geen afgedankte TV…….

Daarom heb ik ervoor gekozen kwalitatief hoogwaardig en luxe materiaal in beide appartementen te gebruiken; zodanig ingericht, alsof ik er zelf zou gaan wonen.

Mijn gasten moeten zich thuis voelen in ****Haus MOSEL-OASE en deze filosofie wordt tot nu toe door mijn gasten zeer gewaardeerd. En.... ik hoop ook U binnenkort als gast te mogen begroeten, want:

„Het zijn de ontmoetingen met mensen, die het leven de moeite waard maken“.