Aankomst

Tussen 16:00 en 18:00 uur, of na afspraak.

Boeken

In het huis zijn boeken aanwezig voor mijn gasten. Boeken zijn er om gelezen te worden en daarom doe ik mee aan het systeem “book-crossing”. Dat betekent, dat als u een boek mee naar huis wilt nemen, omdat u het nog niet helemaal uit hebt, of het thuis wilt lezen, dit mag.

Boodschappen

Er is een “Penny”-supermarkt gelijk om de hoek. De winkel heeft een breed assortiment en is van maandag t/m zaterdag geopend van 08:00 tot 20:00 uur. Zon- en feestdagen gesloten. Ook is er een banketbakker in de straat, schuin tegenover ons huis. Hier kunt U niet alleen verse broodjes kopen, maar ook heerlijk ontbijten. De bakker is elke dag van de week geopend. Dus ook zondags kunt U broodjes en lekkere verse taart halen! Let op de openingstijden.

Fietsen

Het is niet toegestaan fietsen, elektrische fietsen en/of mountainbikes etc. in het vakantiehuis te stallen; U kunt deze in de afsluitbare fietsenstalling zetten.

Handdoeken

Omdat ik van mening ben, dat iedere dag een schone handdoek het milieu sterk belast, heb ik er ervoor gekozen om iedere tweede dag een schone handdoek neer te leggen. Dus 4 handdoeken per persoon/per week.

Huisdieren

Sorry, huisdieren zijn in de vakantiewoningen niet toegestaan. Dit geldt ook voor huisdieren van bezoekers.

Internet gratis draadloze internettoegang

Kluis  

In het vakantiehuis is een kluisje vast geïnstalleerd voor uw papieren en/of geld.

Motorfiets

Bikers zijn van harte welkom.

Parkeren

U kunt uw auto in dichte nabijheid overal gratis parkeren.

Roken

 

Steeds meer mensen houden van een rookvrije omgeving. Daarom heb ik besloten dat roken in de woningen niet is toegestaan.

Ook is het sinds 1 maart 2017 overal in Duitsland verboden om in de bossen te roken.

Vertrek

Tussen 08:00 en 10:00 uur, of na afspraak.