Algemene Verhuurvoorwaarden

 

RESERVEREN:

U kunt telefonisch of via internet reserveren. Deze twee manieren van boeken zijn voor u en Haus “Mosel-Oase”  bindend. Iedere boekingsopdracht wordt door Haus “Mosel-Oase”  bevestigd met een factuur/ boekingsbevestiging. Heeft u deze niet binnen 5 dagen na reservering in het bezit, verzoeken wij u contact op te nemen met Haus “Mosel-Oase” .

AANKOMST EN VERTREK:

De aankomsttijd is tussen 16.00 uur en 18.00 uur (of na afspraak) op de dag dat de huurperiode begint. Vroegere aankomst is op eigen risico!  U dient het appartement de laatste dag van de huurperiode vóór 10.00 uur te verlaten. Wij verzoeken u vriendelijk deze tijden te respecteren omdat we de tussenliggende tijd hard nodig hebben om de vakantiewoning op de komst van nieuwe huurders voor te bereiden.

HUURSOM:

De prijzen zijn per vakantiehuis per nacht.  Voor alle reserveringen geldt dat bij latere aankomst of vervroegd vertrek de gehele gereserveerde periode is verschuldigd.

Elektriciteit/gas, verwarming: kosten zijn inclusief, eveneens gratis draadloze internetverbinding. 
Linnengoed: gebruik beddengoed, handdoeken en keukenlinnen zijn inclusief.

Eindschoonmaak is inclusief. Het vakantiehuis dient echter altijd schoon en netjes achtergelaten te worden. 

BETALING:  

Betaling huursom: € 100,00 bij boeking. De rest van de huursom is bij aankomst contant te betalen. Pinpassen en creditkaarten worden niet geaccepteerd.

Met de betaling gaat U akkoord met de huurvoorwaarden zoals deze op onze website www.mosel-oase.nl staan beschreven.

Ik raad u aan een annuleringsverzekering af te sluiten, ook indien u op korte termijn voor vertrek boekt.

EINDSCHOONMAAK: 

Uw vakantiehuis wordt schoon opgeleverd. Bij het verlaten van uw vakantiehuis zorgt u ervoor dat u de vakantiewoning netjes en opgeruimd achter laat. Indien de woning niet netjes en opgeruimd achtergelaten wordt, zijn wij gerechtigd de gemaakte extra schoonmaakkosten met U af te rekenen.

ANNULERING:

Annulering en wijziging: Mocht u na ontvangst van de boekingsbevestiging uw boeking onverhoopt moeten annuleren, dan attenderen wij u erop dat de volgende annuleringskosten verschuldigd zijn conform de Algemene Verhuurvoorwaarden. Wij adviseren u altijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

Indien deze overeenkomst wordt geannuleerd door de huurder, zijn voor iedere huurder de volgende bedragen verschuldigd:

a.        bij annulering tot 90 dagen voor de dag van aankomst: 10% van de huurprijs;
b.        bij annulering vanaf de 89ste dag (inclusief) tot de 45ste dag voor de dag van aankomst: 30% van de huurprijs;    

c.         bij annulering vanaf de 44ste dag (inclusief) tot de 30ste dag voor de dag van aankomst: 60% van de huurprijs;
d.        bij annulering vanaf de 29ste dag (inclusief) tot de dag van aankomst: 90% van de huurprijs;
e.        bij annulering op de dag van aankomst of later: de volle huurprijs.  

In geval van annulering door overmacht, zoals natuurrampen, buitengewone weersomstandigheden, overlijden van de eigenaar e.d. kan de verhuurder zonder schadevergoeding de overeenkomst ontbinden.

AANSPRAKELIJKHEID

Haus “Mosel-Oase”  is niet aansprakelijk voor verlies en diefstal (geld inbegrepen), beschadigingen van eigendommen en schade of letsel berokkend aan haar huurder, door welke oorzaak dan ook. U dient de huisregels op te volgen. Deze hangen in uw vakantiehuis. Tijdens uw verblijf bent u aansprakelijk voor door toedoen van u en/of uw meereizende toegebrachte schade aan het vakantiehuis, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren.
Derhalve is het zéér belangrijk dat u over een in het buitenland geldige WA verzekering en reisverzekering beschikt. Indien de schade niet met Haus “Mosel-Oase”  is afgewikkeld, is Haus “Mosel-Oase”  gerechtigd de huurder aansprakelijk te stellen voor de geleden en te lijden schade. Alle hieraan verbonden kosten komen voor rekening van de op de boekingsbevestiging genoemde huurder. Degene die de reis boekt voor (ook) andere deelnemers is hoofdelijk aansprakelijk voor alle anderen die hij/zij aanmeldt.

HUISDIEREN:

Huisdieren zijn niet toegestaan, ook geen huisdieren van bezoekers.

ALGEMEEN:

Bewoning van het door u gehuurde vakantiehuis met meer dan 2 personen – inclusief  kinderen, is niet geoorloofd. Het is niet toegestaan bezoekers te laten overnachten en/of douchen. De huurder moet minimum 23 jaar oud zijn en gedurende de gehele huurperiode aanwezig zijn in de woning voor begeleiding van jongeren/kinderen die eventueel in de woning verblijven. Roken is in het gehuurde niet toegestaan; hiervoor is een buitenzitje ingericht, waar U kunt roken.